… Winterse vertellingen 2021 …

Welkom bij de Winterse vertellingen 2021!


Anders dan anders...

Dit jaar voorzien we opnieuw Winterse vertellingen, maar zoals alles in deze tijden: net wat anders dan anders. We gidsen jullie dit jaar met een virtuele wandeling langs enkele prachtige plekjes in Duffel, waar jullie telkens een verhaaltje te horen krijgen van één van onze vertellers! Neem er een dekentje bij, een warme chocolademelk, kruip dicht tegen je bubbelgenoten aan en geniet van de grappige, fijne, mooie en leuke verhaaltjes die we voor jullie in petto hebben!

Trek je toch graag je wandelschoenen aan? Dan kan je de wegbeschrijving van de wandeling hier downloaden. In de wegbeschrijving zal je ook QR-codes vinden die je onderweg kan scannen. Zo kan je onderweg ook de verhaaltjes van onze vertellers luisteren. De wandeling is ongeveer 5 kilometer lang, da's een uurtje wandelplezier. Bekijk je onderweg ook alle verhaaltjes? Dan reken je best op een uurtje of twee!

Maar ook een beetje hetzelfde!

Net als andere jaren krijg je heel wat verhaaltjes te horen van verschillende vertellers, en is er opnieuw een wedstrijd! Luister dus goed naar de verhaaltjes en klik op het einde van je virtuele tocht bovenaan op 'Wedstrijd' en vul de vragen in. Wie weet win jij wel een leuke prijs!

Ben je er klaar voor?

Vertrek dan maar snel op avontuur: WINTERSE VERTELLINGEN 2021