… 50 jaar! …

In 1972 werden de allereerste danspassen gezet in wat later Volkskunstgroep De Moeffeleer zou worden. In 2022 vieren we dan ook onze vijftigste verjaardag, en dat doen we in stijl. Op deze pagina vind je alle informatie over de activiteiten en feestelijkheden die er zoal op het programma staan, maar ook welke extraatjes we dit jaar voorzien. Kom zeker eens langs en vier met ons mee!

JUBILEUMVOORSTELLING

Na een gans jaar bomvol feestelijke activiteiten sluiten we ons feestjaar af met een slotvoorstelling, waar alle afdelingen van onze prachtige groep het beste van zichzelf laten zien. Wees erbij en geniet van een verhalend programma met dans, muziek, vendelspel en kantwerk in het adembenemend decor van Cinema Plaza. De apotheose van een feestjaar waar jaren voorbereiding in kroop. Het belooft de moeite te worden. We ontmoeten je graag in Cinema Plaza voor de kers op onze verjaardagstaart!

     Waar? 

Cinema Plaza (Handelsstraat 8, Duffel)

     Wanneer? 

Zaterdag 19 november 2022 om 20u00

Zondag 20 november 2022 om 15u00

     Tickets?

Tickets (€10 p.p.) kan je bestellen via deze link.VIRTUELE TENTOONSTELLING

Vanaf zondag 23 januari 2022 kan je via deze website doorsurfen naar onze virtuele tentoonstelling. Op die interactieve webpagina kan je de geschiedenis van onze groep kunnen ontdekken, door foto's kunnen bladeren, alle ledentijdschriften bekijken en verschillende filmpjes ontdekken die we speciaal hebben ontwikkeld voor onze vijftigste verjaardag! Je kan zelf je kans wagen op de quiz!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf je graag op de hoogte van al onze activiteiten in ons feestjaar? Dan kan je je gegevens achterlaten via dit formulier. Dan houden wij je op de hoogte van de komende activiteiten!

SPECULAAS

Hét gadget van ons feestjaar is onze huisgemaakte speculaas. We bakken, speciaal voor onze verjaardag, speculaas in de vorm van onze Moffelheer. Kom zeker eens langs op één van onze activiteiten om een exemplaar te bemachtigen, te proeven van de overheerlijke speculaas en het verhaal van de Moffelheer te achterhalen.

OP STAP DOOR DUFFEL

Trek jij graag op wandel, doe je al eens graag een fotozoektocht? Ga dan, samen met Volkskunstgroep De Moeffeleer, op pad door ons Duffel. We hebben twee wandelingen (Duffel-Oost en Duffel-West) uitgetekend die je iedere dag kan doen. Je vindt alle informatie - de wegbeschrijvingen, de uitleg en de foto's - via deze link. Heb je toch graag een papieren exemplaar? Dan kan je in de bibliotheek of het gemeentehuis een exemplaar bemachtigen. Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje (50jaar@demoeffeleer.be) en we regelen iets!